Als u het vanaf het begin goed aanpakt, is het onderhouden van uw tuin niet alleen gemakkelijk, maar zelfs ook leuk om te doen. Van het bemesten van uw gazon en borders tot het snoeien van rozen, heesters en bomen. Van het verzorgen van vaste planten tot het bestrijden van onkruid en ongedierte. Samen met u kijkt Van Tongeren Tuinen welke frequentie bij uw tuin past en welke plant welk onderhoud nodig heeft.

Handige en praktische tuintips

Onze ervaren hoveniers maken u graag enthousiast voor uw tuin en zorgen er samen met u voor dat uw tuin er het hele jaar door goed uitziet. Met handige en praktische tips leren wij u hoe u uw eigen tuin de baas kunt zijn. Wanneer moet u bijvoorbeeld die haagjes snoeien? Wat kunt u doen aan dat vervelende onkruid dat overal de kop opsteekt? En hoe zorgt u ervoor dat die appelboompjes beter groeien? Eventueel samen met u gaan wij aan de slag en steken wij de handen uit de mouwen.

Aan u de keuze

De mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud zijn bij ons haast eindeloos. Zo kunnen wij alleen in het voor- en najaar komen snoeien, maar kunnen wij ook wekelijks uw gehele tuin onder handen nemen. U heeft dan nergens meer omkijken naar. Aan u de keuze! Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Van Tongeren Tuinen V.O.F
Vergertweg 77
7524 PN  Enschede
(053) – 433 0431
info@vantongerentuinen.nl

Neem contact op!
Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?