Neem contact op (053) 433 04 31

Tuinadvies van echte vakmensenOf u nu wel of niet graag in uw tuin aan het werk bent, het kan altijd zijn dat u tegen dingen aanloopt waar u geen raad mee weet. Hoe kunt u die kleurrijke vaste planten het beste onderhouden? Hoe moet u die zieke boom behandelen? Wanneer is het de beste tijd om die leuke haagjes te snoeien? Wat is er nodig voor een optimale bodemkwaliteit? Welke planten kunt u het beste combineren met die rododendron die het al jaren zo goed doet? Is een olijfboom nu wel of niet geschikt voor ons klimaat? Welke klimplanten zijn het beste voor een pergola? En hoe kunt u de fauna in uw tuin – denk aan vlinders – stimuleren? In al deze gevallen heeft u baat bij praktisch en professioneel tuinadvies van de vakmensen van Van Tongeren Tuinen.

Praktische tips die het verschil maken

Voor bijna alles geldt dat je er beter in wordt naarmate je iets vaker doet. Het geven van tuinadvies is onderdeel van ons vak. Ook voor uw tuin zetten wij graag onze jarenlange ervaring op het gebied van tuin- en landschapsontwerp, flora, fauna en bodemkwaliteit in. Zo kunt bij ons onder meer terecht voor advies over beplanting, beregening en tuinonderhoud.

Gebruik maken van onze kennis en ervaring?

Wilt u ook gebruik maken van onze kennis en ervaring? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Van Tongeren Tuinen V.O.F
Vergertweg 77
7524 PN  Enschede
(053) – 433 0431
info@vantongerentuinen.nl

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Advies

Wij hebben een lange historie in het waarmaken van bijzondere tuinen. Ook u helpen wij graag met het tot leven brengen van uw tuin. Wij geven u graag advies.

LEES MEER

Tuinontwerp

Tuinen zijn er om in te leven, om in te genieten. Wij denken hierover graag met u mee en zijn sterk in het vormgeven van natuurlijke, knusse en landelijke tuinen.

LEES MEER

Realisatie

Van het uitruimen van uw tuin tot de bestrating, van het inrichten van uw borders tot het realiseren van een mooie pergola: wij beheersen alle facetten voor de realisatie van uw tuin.

LEES MEER

Onderhoud

Van eens per week tot eenmaal per jaar: ook op het gebied van tuinonderhoud zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos.

LEES MEER