Neem contact op (053) 433 04 31

Kwekerij voor planten, heesters en (fruit)bomenKiest u voor Van Tongeren Tuinen, dan wordt de basis van uw nieuwe tuin gelegd met vaste planten, heesters en (fruit)bomen uit onze eigen kwekerij. Deze planten en bomen staan garant voor kwaliteit. Het meeste hebben wij standaard voor u op voorraad, waarbij het bijzonder is om te vermelden dat u bij ons ook terecht kunt voor volwassen bomen en struiken. Zo hoeft u niet jaren te wachten voordat het groen in uw tuin volgroeid is. Sommige bomen doen er zelfs tien jaar over om onze kwekerij te verlaten. Overigens kweken wij alleen voor onze klanten; onze kwekerij is niet geopend voor de losse verkoop.

Onze kwekerij bezoeken

Wij nemen u graag mee op ontdekkingstocht in onze eigen kwekerij. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Contact opnemen

Van Tongeren Tuinen V.O.F
Vergertweg 77
7524 PN  Enschede
(053) – 433 0431
info@vantongerentuinen.nl

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Advies

Wij hebben een lange historie in het waarmaken van bijzondere tuinen. Ook u helpen wij graag met het tot leven brengen van uw tuin. Wij geven u graag advies.

LEES MEER

Tuinontwerp

Tuinen zijn er om in te leven, om in te genieten. Wij denken hierover graag met u mee en zijn sterk in het vormgeven van natuurlijke, knusse en landelijke tuinen.

LEES MEER

Realisatie

Van het uitruimen van uw tuin tot de bestrating, van het inrichten van uw borders tot het realiseren van een mooie pergola: wij beheersen alle facetten voor de realisatie van uw tuin.

LEES MEER

Onderhoud

Van eens per week tot eenmaal per jaar: ook op het gebied van tuinonderhoud zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos.

LEES MEER