Staat het ontwerp van uw tuin als een huis, dan is het tijd voor het grove werk: het uitruimen van uw tuin, het eventueel vullen van de tuin met zand en grond, het aanleggen van de vijver en de bestrating, het metselwerk voor muurtjes en traptreden en het stevige houtwerk, zoals schuttingen en pergola’s. Van Tongeren Tuinen kan ook dit allemaal voor u regelen. En natuurlijk nemen wij ook het inrichten van uw tuin, bijvoorbeeld uw borders, van A tot Z voor onze rekening.

Tuinaanleg met natuurlijke materialen

Uw tuin wordt aangelegd door een team van vier hoveniers, die alle kneepjes van het vak beheersen. Oog voor detail, belijning en bouwkundige elementen en uiteraard een passie voor het hoveniersvak staan daarbij voorop. Bij de aanleg van uw tuin maken wij het liefste gebruik van natuurlijke materialen. Zo gebruiken wij voor de bestrating bijvoorbeeld natuursteen en gebakken klinkers. Onze heesters, bomen en vaste planten zijn vrijwel altijd vanuit onze eigen kwekerij uit voorraad leverbaar. Hierbij zijn ook grotere formaten mogelijk, zodat uw tuin snel volwassen is.

Groot of klein: u wordt ontzorgd

Het formaat van uw tuin is voor ons nooit een beperking. Van kleine stadstuin tot grootschalig landgoed: wij voeren alle werkzaamheden zelf uit. Is uw klus voor ons toch te groot, dan schakelen wij professionele hulp van buitenaf in. De vakmensen uit ons netwerk werken vervolgens altijd samen met één van onze eigen hoveniers aan uw tuin.

Uw nieuwe tuin laten aanleggen

Wilt u ook uw droomtuin laten aanleggen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Van Tongeren Tuinen V.O.F
Vergertweg 77
7524 PN  Enschede
(053) – 433 0431
info@vantongerentuinen.nl

Neem contact op!
Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?