Neem contact op (053) 433 04 31

Start met een tuinontwerpBent u van plan om een nieuwe tuin aan te leggen of uw bestaande tuin flink op de schop te nemen? Bedenk dan dat uw tuin moet passen bij de omgeving, de architectuur van uw woning én uw eigen wensen. Het is de kracht van Van Tongeren Tuinen om hierover mee te denken en een gedetailleerd tuinontwerp te maken, of u nu een kleine stadstuin of een landgoed heeft. Wat wij daarbij altijd erg belangrijk vinden, is dat er ieder seizoen iets in uw tuin te beleven is. In het voorjaar bloeit bijvoorbeeld de magnolia, in het najaar de aster. Zo laten wij u – maar ook alle aanwezige dieren, zoals vlinders en vogels – het hele jaar door van uw tuin genieten.

Landelijke tuinen: onze specialiteit

Weelderige beplanting, landelijke doorkijkjes, sprankelende waterpartijen en een tijdloze uitstraling: knusse, landelijke tuinen zijn onze specialiteit. Wij maken dan ook het liefst gebruik van de bomen, struiken en planten uit onze eigen kwekerij en van natuurlijke materialen als natuursteen, gebakken klinkers en eikenhout. Maar ook wanneer u kiest u voor een kindvriendelijke tuin, een onderhoudsvrije tuin of een strakke tuin denken wij met u mee. Het is en blijft immers úw eigen tuin.

Tuinontwerp: van offerte tot technische tekening

Op basis van onze uitgebreide kennismaking op locatie, waar wij uw tuin beleven, ontvangt u een offerte voor het maken van het ontwerp voor uw tuin. Vervolgens gaan wij aan de slag met een schetsontwerp op basis van uw wensen. Hierbij houden wij ook direct rekening met de ligging en de vorm van de tuin, de beschikbare ruimte en waar de zon opkomt en onder gaat. Bent u akkoord met deze schets? In het definitieve tuinontwerp gaan wij tot in detail in op alle onderdelen van uw nieuwe tuin, denk aan beplanting, verlichting en bestrating, maar ook onderhoud. Met de technische tuintekening kunt u uw nieuwe tuin vervolgens geheel conform het tuinontwerp (laten) aanleggen.

Uw droomtuin laten ontwerpen

Wilt u ook uw tuin laten ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Van Tongeren Tuinen V.O.F
Vergertweg 77
7524 PN  Enschede
(053) – 433 0431
info@vantongerentuinen.nl

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Advies

Wij hebben een lange historie in het waarmaken van bijzondere tuinen. Ook u helpen wij graag met het tot leven brengen van uw tuin. Wij geven u graag advies.

LEES MEER

Tuinontwerp

Tuinen zijn er om in te leven, om in te genieten. Wij denken hierover graag met u mee en zijn sterk in het vormgeven van natuurlijke, knusse en landelijke tuinen.

LEES MEER

Realisatie

Van het uitruimen van uw tuin tot de bestrating, van het inrichten van uw borders tot het realiseren van een mooie pergola: wij beheersen alle facetten voor de realisatie van uw tuin.

LEES MEER

Onderhoud

Van eens per week tot eenmaal per jaar: ook op het gebied van tuinonderhoud zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos.

LEES MEER