Van Tongeren Tuinen is een familiebedrijf met meer dan veertig jaar geschiedenis. Ons bedrijf werd in 1975 opgericht door Paul van Tongeren, die in 1967 in Arnhem afstudeerde aan de Hogere Bosbouw- en Cultuurtechnische School. Sinds 2002 is Suzanne van Tongeren werkzaam in het bedrijf, die in 2002 haar studie Land-, Water- en Milieubeheer aan Hogeschool Larenstein in Velp afrondde. In 2005 schoof tot slot Maarten van Tongeren aan, nadat hij zijn diploma Tuin- en Landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein in Velp behaalde. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd hoveniersbedrijf met een grote bekendheid in de regio Twente.

Vakmanschap en jarenlange ervaring

Het feit dat wij een familiebedrijf zijn, straalt uit op onze klanten. Zij ervaren onze tomeloze inzet, jarenlange passie voor het vak, nauwe betrokkenheid en gemoedelijke en persoonlijke werkwijze. Wij luisteren altijd eerst naar úw wensen. In uw eigen tuin, want we willen voelen wat u voelt. Vervolgens geven wij uw droomtuin vorm, gebaseerd op ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring.

Aan de slag bij Van Tongeren Tuinen

Ook voor onze medewerkers zijn wij meer dan een hovenier. Wij investeren in mensen en dragen zorg voor onze medewerkers. Ook leiden wij jaarlijks meerdere MBO’ers (minimaal niveau 3) op. Op zoek naar een stage in het hoveniersvak? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Van Tongeren Tuinen V.O.F
Vergertweg 77
7524 PN  Enschede
(053) – 433 0431
info@vantongerentuinen.nl

Neem contact op!
Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?