Neem contact op (053) 433 04 31

Onderhouden van uw tuinAls u het vanaf het begin goed aanpakt, is het onderhouden van uw tuin niet alleen gemakkelijk, maar zelfs ook leuk om te doen. Van het bemesten van uw gazon en borders tot het snoeien van rozen, heesters en bomen. Van het verzorgen van vaste planten tot het bestrijden van onkruid en ongedierte. Samen met u kijkt Van Tongeren Tuinen welke frequentie bij uw tuin past en welke plant welk onderhoud nodig heeft.

Handige en praktische tuintips

Onze ervaren hoveniers maken u graag enthousiast voor uw tuin en zorgen er samen met u voor dat uw tuin er het hele jaar door goed uitziet. Met handige en praktische tips leren wij u hoe u uw eigen tuin de baas kunt zijn. Wanneer moet u bijvoorbeeld die haagjes snoeien? Wat kunt u doen aan dat vervelende onkruid dat overal de kop opsteekt? En hoe zorgt u ervoor dat die appelboompjes beter groeien? Eventueel samen met u gaan wij aan de slag en steken wij de handen uit de mouwen.

Aan u de keuze

De mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud zijn bij ons haast eindeloos. Zo kunnen wij alleen in het voor- en najaar komen snoeien, maar kunnen wij ook wekelijks uw gehele tuin onder handen nemen. U heeft dan nergens meer omkijken naar. Aan u de keuze! Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Van Tongeren Tuinen V.O.F
Vergertweg 77
7524 PN  Enschede
(053) – 433 0431
info@vantongerentuinen.nl

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Advies

Wij hebben een lange historie in het waarmaken van bijzondere tuinen. Ook u helpen wij graag met het tot leven brengen van uw tuin. Wij geven u graag advies.

LEES MEER

Tuinontwerp

Tuinen zijn er om in te leven, om in te genieten. Wij denken hierover graag met u mee en zijn sterk in het vormgeven van natuurlijke, knusse en landelijke tuinen.

LEES MEER

Realisatie

Van het uitruimen van uw tuin tot de bestrating, van het inrichten van uw borders tot het realiseren van een mooie pergola: wij beheersen alle facetten voor de realisatie van uw tuin.

LEES MEER

Onderhoud

Van eens per week tot eenmaal per jaar: ook op het gebied van tuinonderhoud zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos.

LEES MEER